Internationale Fototentoonstelling Amsterdam 2019 

Ook bij de challenge 'Memorable Portraits' ben ik in de prijzen gevallen. Mijn foto wordt (geprint) tentoongesteld in Amsterdam. Sterker nog, mijn foto wordt ook gebruikt in de aankondiging van de tentoonstelling. ūüėé

 

Deze foto heb ik in het voorjaar van 2019 gemaakt tijdens 'Elfia Haarzuilens'. Het grootste fantasy-/ en kostuumevenement van Europa. In dit koninkrijk is iedereen welkom. Je mag er zijn wie je bent. "Elfia' staat dan ook garant voor duizenden flamboyant verklede bezoekers en een programma vol expressieve workshops, muzikale optredens en zinderende shows. 

 

Mara noemt zichzelf 'Psychara' en haar outfit van die dag 'The Goat Queen'. 

Internationale Fototentoonstelling Budapest 2019

Gurushots is 's-werelds grootste fotowedstrijd met dagelijks verschillende thema's. Met deze foto deed ik mee aan de challenge 'Amazing Architecture'. Uit de ruim 131.000 inzendingen ben ik op de 6e plaats ge√ęindigd. Hoe mooi is dat? ūüėä

 

Hiermee heb ik een plekje op de internationale tentoonstelling in Boedapest gewonnen. Uiteraard was dat voor Jolanda en mij een mooi excuus om een trip naar Budaspest te maken. Prachtige stad overigens. 

 

Deze foto is gemaakt in Luik: het treinstation Guillemins. Ontworpen door de beroemde, maar ook veel bekritiseerde architect 'Calatrava'.  De foto is gemaakt in de avonduren met een lange sluitertijd om het omgevingslicht en de lichten van de passerende stadsbussen mooi weer te geven. 

 

 

1e Prijs Groote Heide Fotowedstrijd 2018

De Groote Heide is een natuurgebied ten zuiden van Eindhoven. Het thema voor deze wedstrijd was 'Het Groote Genieten'.  Hiervoor heb ik met Mandy en Femke een fotoshoot op de Malpie in Valkenswaard gedaan. Twee enthousiaste modellen waarmee het fijn  werken is. Uiteindelijk heb ik gekozen voor deze foto van Femke, omdat het plezier ervan afspat en de verbinding met de natuur nadrukkelijk aanwezig is. 

 

Dat ik hiermee de 1e prijs gewonnen heb, was boven verwachting. Maar toch een mooi signaal dat ik op de goede weg ben met mijn manier van fotografie. Dus erg trots op.

Diversen