· 

Familie Driessen

Michelle, een oud studiegenootje van me bij de FotoVakschool, en haar man Bram wilden zo snel mogelijk na de geboorte van hun zoon Lucas gezinsfoto's laten maken. Dus vroegen ze aan mij of ik dat nog vóór mijn vakantie kon doen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Maar wel met de afspraak dat ik de foto's pas na mijn vakantie zou aanleveren. 

 

Op de dag van de shoot scheen de zon zo fel dat ik genoodzaakt om een flitser en lichtvormer mee te nemen. Gelukkig was mijn dochter Tessy bereid om als (licht)assistente mee te gaan. Nou dat heeft ze geweten! Het is namelijk flink sjouwen met een flitser, statief en een octabox met een doorsnee van 120 cm. Dat ging overigens prima. Ik had mee geen betere assistente kunnen wensen.

 

Het moet voor de toevallige passanten een lollig gezicht geweest zijn om ons zo bepakt en gezakt over de Malpie te zien lopen. Ook waren er wat mensen verbaasd keken om ons met flitslicht te zien werken. Je kon het ze zien denken: flitsen bij zonlicht. Hoezo? 

Maar ja, alles voor het resultaat zeg ik dan maar.  :-)

 

We hebben verschillende composities uitgewerkt én veel lol gehad. Het meest uitdagende was nog om de kleine Lucas 'bij de les' te houden. Het valt ook niet mee voor zo'n klein menneke om op jonge leeftijd al fotomodel te zijn. Vandaar dat we af en toe een pauze ingelast hebben. Al met al is het een ontspannen en gezellige fotoshoot geworden. Met een resultaat waar we met z'n allen zeer tevreden over zijn.  

 

Wil je nu zelf ook eens mooie foto's laten maken. Neem dan vrijblijvend contact met me op. In overleg bepalen we een concept dat bij je past. Buiten of in de studio? De keuze is aan jou. Neem gerust iemand mee. Graag zelfs. We maken er dan samen een gezellige en mooie fotosessie van.  

 

(klik op de foto's om te vergroten)  

Reactie schrijven

Commentaren: 0