· 

Zwangersschapshoot Ioana

Via mijn dochter Tessy kreeg ik het verzoek van Ioana, of ik voor haar zwangerschapsfoto's wilde maken. Ze had al veel foto's van mij op sociale media en mijn website gezien en was onder de indruk. Vandaar haar keuze voor mij. Altijd leuk om zo'n compliment te krijgen. Toch? Dus mijn besluit lag voor de hand. Doen!!

 

Vooraf hebben we beiden een moodboard gemaakt en die tijdens een persoonlijk voorgesprek met elkaar vergeleken. Gelukkig kwamen we samen tot de conclusie om voor een 'naturel' sfeer en zwart-wit te gaan. Geen overbodige opmaak en/of photoshop manipulatie, maar puur natuur. Onze keuze voor zwart-wit, omdat zo'n foto 'spreekt' en vaak meer indruk maakt dan een kleurenvariant. Dat geld mijns inziens zeker voor portretfotografie. De persoon op de foto wordt benadrukt en je wordt niet afgeleid door kleur. 

 

Al met al keuzes waar ik blij van wordt, omdat ik met mijn fotografie graag mensen wil laten zien zoals ze zijn. Puur, waarheidsgetrouw en gelaagd met de emotie zoals die op dat moment past. Met die keuzes zijn we op 2e pinksterdag aan de slag gegaan. 

 

We hebben verschillende lichtopstellingen en achtergronden gebruikt en Tessy fungeerde als mijn assistente. Haha, dat beviel prima. Dus dat gaan we vaker doen. Ik kan niet anders zeggen dan dat we een ontzettend leuke middag hebben gehad. Hard gewerkt. Dat wel. Maar ook met veel hilariteit en plezier. Het resultaat mag er dan ook zijn.

 

Wil je nu zelf ook eens mooie foto’s laten maken. Neem dan vrijblijvend contact met me op. In overleg bepalen we een concept dat bij je past. Buiten of in de studio. Alles kan. Neem gerust iemand mee. Graag zelfs. We maken er dan samen een gezellige sessie van. 

 

(klik op de foto's om te vergroten)

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Ioana (zondag, 07 juni 2020 10:05)

  Met heel veel plezier heb ik samen met Kees en Tessy gewerkt voor mijn eerste fotoshoot. Wat een super ervaring!! In het begin was ik wat onzeker maar door Kees al snel zeker gesteld over hoe ik voor de camera moest staan. Kees is erg professioneel en ik voelde me meteen ontspannen.

  Super warm ontvangst, professioneel, mooi enuniek resultaat! Ook een snelle en goede service. Zeker een aanrader! Dankjewel voor de fotoshoot, het was erg gezellig!

 • #2

  Michelle (zondag, 07 juni 2020 10:11)

  Kees, weer prachtige foto's!! Klein beetje humor en vooral de focus op haar prachtige buik. Top!