· 

Fashionshoot met Chabeli

Vanaf onze eerste ontmoeting klikt het tussen Chabeli en mij. Eerst studiowerk in Studio Best, daarna in de natuur op de Malpie en nu mocht ik haar voor de eerste keer in mijn eigen studio verwelkomen. Zoals altijd bepaalden we in overleg het concept ofwel het thema. Dat werd dit keer FASHION. Bepakt en gezakt kwam ze afgelopen zaterdag bij me aan.

 

Ter voorbereiding had ik m'n hele appartement verbouwd. Tafels en bank aan de kant, grijze en zwarte achtergronden opgezet, studioflitsers en lichtvormers gekozen. Een hele klus, maar absoluut de moeite waard voor deze gezellige en creatieve middag. Ervaren als ze is, hoef ik Chabeli niet zoveel meer te sturen, maar een grote spiegel waarop ze stiekem haar houding kon controleren was dan toch wel weer welkom.  :-)

 

Zoals je op onderstaande foto's kunt zien, hebben we van alles uitgeprobeerd. Met verschillende kleding setjes op de bank, op een krukje en op de grond. Al met al hebben we een kei leuke middag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Welk concept het gaat worden zien we dan wel weer. De lente en zomer dienen zich aan, dus misschien naar buiten? 

 

 

Wil je nu zelf ook eens mooie foto’s laten maken. Neem dan vrijblijvend contact met me op. In overleg bepalen we een concept dat bij je past. Buiten of in de studio. Alles kan. Neem gerust iemand mee. Graag zelfs. We maken er dan samen een gezellige sessie van. 

 

 (klik op de foto's om te vergroten)

Commentaren: 2
  • #2

    Jin (dinsdag, 10 maart 2020 01:04)

    Wauwie mooi zusje heb ik !

  • #1

    Hugo Janssen (maandag, 09 maart 2020 19:45)

    Schitterende foto’s!!! Professioneel!!����