· 

Portretshoot met Erna

Belofte maakt schuld.

 

Een tijdje terug deed ik  – vanwege de ingebruikname van mijn fotostudio - een aanbieding voor een gratis fotoshoot. Bestemd voor dames tussen de 18 en 25 jaar. Omdat er nogal wat reacties kwamen van dames (én een heer) die het jammer vonden dat ze niet aan mijn voorwaarden konden voldoen, heb ik beloofd een nieuwe sessie te organiseren voor een of meer van deze dames.

 

Omdat ik Erna al een aantal jaren ken, heb ik haar als eerste uitgenodigd. Enthousiast ging ze direct op mijn aanbod in. Na wat telefonisch overleg over wat en hoe, zijn we afgelopen zaterdag aan de slag gegaan. Haha, we moesten eerst nog wel even een plekje zoeken voor de gigantische koffer met kleding die ze meegebracht had. Vrouwen dingetje, denk ik dan maar…. 

 

Al snel kwamen we samen tot de keuze om voor naturel en zwart-wit te gaan. Geen overbodige opmaak, maar gewoon puur natuur. Dat ze lef heeft blijkt wel uit haar voorkeur voor een zéér contrastrijke opmaak. Daar ben ik heel blij mee, omdat ik met mijn fotografie graag mensen wil laten zien zoals ze zijn. Waarheidsgetrouw en met de emotie zoals die op dat moment past. Met die keuze in gedachte zijn we aan het werk gegaan.

 

We hebben verschillende lichtopstellingen uitgeprobeerd. Ontzettend veel gelachen en  natuurlijk ook lekker bijgekletst. Onderstaande foto’s zijn het resultaat van onze bijzondere middag.

 

Wil je nu zelf ook eens mooie foto’s laten maken. Neem dan vrijblijvend contact met me op. In overleg bepalen we een concept dat bij je past. Buiten of in de studio. Alles kan. Neem gerust iemand mee. Graag zelfs. We maken er dan samen een gezellige sessie van. 

 

(klik op de foto's om te vergroten)

Reactie schrijven

Commentaren: 0