· 

Saarland

Ik weet niet wat het is. Of eigenlijk toch wel. Het Saarland blijft voor mij een van de mooiste wandelgebieden in Duitsland. Ik ben er al vaker geweest. Zo ook afgelopen week. En dat zal zeker niet de laatste keer zijn.

 

Maar wat wil je dan ook! Met een keuze uit maar liefst 111 rondwandelingen -ook wel Traumschleifen genoemd- is er nog keuze genoeg voor mij. Wandelingen over bosrijke heuvelruggen en dalen, door pittoreske dorpjes, langs kabbelende beekjes, kastelen uit de Romeinse tijd en idyllische vergezichten, met als hoogtepunt de 'Saarschleife'. Wat wil een mens nog meer?

 

Nou, ik de resterende 82 nog!!

 

Hier links zie je een overzicht van de 111 rondwandelingen. Wil je meer van dit wandelgebied weten? Neem dan gerust eens contact met me op. 

 

In deze (foto)blog laat ik je beelden zien van al het moois dat ik de afgelopen week ben tegengekomen. Veel kijkplezier. 


Klik op de foto('s) om te vergroten.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jaap Coltof (zondag, 25 augustus 2019 20:44)

    In een woord geweldig