· 

Elfia Haarzuilens 2019

Waar ter wereld kun je elfen, furries, kabouters, Disney-prinsessen, ridders,Harry Potter-fans, scifi-adepten en Kelten in goede harmonie en feestend met elkaar tegenkomen? Dat kan alleen in het koninkrijk Elfia. Een tweedaags festival, dat met tienduizenden bezoekers al jaren het grootste fantasy- en kostuummfestival van Nederland is. Dit keer ben ik wederom met Jolanda naar Elfia geweest. Zij was tijdens haar eerste bezoek in Arcen (2018) zo enthousiast geworden, dat ze nu ook graag meeging. Haha, en nog wel verkleed ook! Zodra we door de kasteelpoort stapten kregen we weer het magische gevoel van betovering, gezelligheid en saamhorigheid. Een feest van herkenning om het zo maar eens te zeggen.

 

Omdat het mijn derde keer is dat ik Elfia bezoek, ben ik bewust op zoek gegaan naar nieuwe/bijzondere creaties die ik nog niet in mijn cosplay-portfolio heb. Vandaar dat je hier ook minder foto's aantreft dan in mijn vorige blogs over Elfia (Nederland) en Elftopia (België). En dan nog......, zie ik op Facebook en Instagram prachtige creaties voorbij komen waarvan ik denk, dat ik die gemist heb! Maar ja, er is ook zoveel te zien en te beleven. Ondanks het afwisselende weer van regen, sneeuw en zonneschijn heb ik toch leuke foto's kunnen maken. Dank, dank, dank, aan alle cosplayers die met veel geduld en doorzettingsvermogen voor mij hebben geposeerd. Jullie zijn top! 

 

Herken je jezelf en heb je geen visitekaartje van me gekregen, neem dan gerust contact met me op. Ik stuur je de foto's met alle plezier toe. :-)

 

Klik op de foto's om te vergroten.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0