Make a Memory

 

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders - en via bemiddeling van zorgprofessionals - ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

 

Met een landelijk netwerk van ruim 140 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto's gemaakt. De ouders ontvangen kort daarna een boekje met vijf afdrukken. Daarnaast ontvangen ze een USB-stick met dezelfde beelden plus alle overige geselecteerde foto's.  De foto's bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. 

 

 De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin - technisch en inhoudelijk - van foto's die het ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken. Make a Memory is dag en nacht bereikbaar en streeft naar een dagelijkse 24-uurs inzetbaarheid van fotografen.


 Stichting Make a Memory is voor de realisatie van haar doelstellingen geheel afhankelijk van donaties en sponsoring van instellingen, bedrijven en particulieren. Draagt u hun doelstellingen een warm hart toe? Steun dan de stichting, of kom in actie. 

 

Wilt u meer weten? Klik dan op bovenstaand logo. Dan komt u op de website van Make a Memory terecht.