Een goede voorbereiding is het halve werk!

 

Bij voorkeur ga ik eerst  persoonlijk met je in gesprek (telefonisch kan ook). Daarin bespreken we wat je wensen / ideeën zijn. Daarbij zal ik je stimuleren om ook 'out of the box' te denken. Aan de hand van dit gesprek leg ik je een  moodboard (collage met voorbeelden en alternatieven) voor  om zeker te weten dat we elkaar snappen. Hoe dan ook, uiteindelijk gaat het erom wat JIJ wil.  

 

Vervolgens spreken we de datum, tijdstip en locatie af. Ik stuur je vóóraf een overeenkomst ter ondertekening toe waarin onze afspraken worden vastgelegd.  De fotosessie duurt ca. anderhalf tot twee uur. In deze tijd werken we de verschillende opstellingen en stijlen uit. Neem dan ook meerdere  kledingsets mee.  Lees onder de knop KLEDING hierover mijn kledingadviezen. Indien nodig lassen we pauzes in, want vergeet niet een fotosessie is zowel voor de fotograaf als het model hard werken.  Wil je iemand meenemen? Dat kan. Graag zelfs. Ben je nog geen 18, dan fotografeer is je sowieso alleen maar als je onder begeleiding komt. 

 

Na de fotoshoot ga ik de foto's op een groot beeldscherm (kwalitatief) beoordelen en maak ik een selectie van de beste foto's. Die ga ik vervolgens bewerken in de vorm en sfeer die jij belangrijk vindt (o.a. kleur en/of zwart-wit).  Deze selectie deel ik met je via een online (met pincode) beveiligde fotogalerij.  Daaruit mag jij een keuze maken van het aantal afgesproken foto's door in de fotogalerij op het hartje van de betreffende foto te klikken. Tegen een geringe meerprijs kun je méér foto's kiezen. Te betalen vóór de oplevering van de foto's. De definitieve foto's worden door mij altijd in zowel hoge- als lage resolutie aangeleverd.

 

 Lees  a.u.b. ook mijn algemene voorwaarden op deze website.